Skip to main content

Hey.

Mervyn dus.

UX/UI. Design. Hardlopen. Lezen. Wintersport. Deventer. 1986. User Centered. Gamen. Koken. Voetbal. Zon. Series. Usability. Humor.

Dingen maken is altijd al mijn passie geweest. Op de middelbare school was ik al geregeld meer bezig met tekenen dan met de lesstof (wat gelukkig geen probleem opleverde).
Nu, jaren laten, is dat nog steeds het geval. Wanneer ik bezig ben met schetsen, ontwerpen, bedenken, of uitwerken vliegen de uren voorbij. Het kan gemakkelijk mijn complete aandacht opeisen. Hoe tof is het om alles te kunnen vergeten en bezig te zijn met datgene wat je leuk vindt!
Als afgestudeerde in Communicatie & Media Design (Hogeschool Utrecht) heb ik een brede basis ontwikkeld met onderwerpen als concepting, marketing, psychologie, visueel ontwerpen, html en css.

Daarnaast heb ik bewust gekozen voor de afstudeerrichting User Experience. Voorop staat de eindgebruiker. Op basis van data een passend design maken geeft meer voldoening voor mij dan puur iets moois maken. Daarnaast is het de kunst om balancerend tussen opdrachtgever, stakeholder en eindgebruiker een geweldig product op te leveren. Die extra dimensie maakt voor mij dat ontwerpen het leukste wat er is.

Mocht je contact willen opnemen dan kan dat het makkelijkst op twee manieren.

LinkedIn   Contact formulier

En om het compleet te maken, hierbij mijn CV.

Curriculum Vitae